A termékek kifizetése és szállítása

Szállítási költség és házhoz szállítás

A honlapunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 24%-os áfát.
Az árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket.

Belföldi megrendelés esetén, amennyiben egy rendelés értéke meghaladja a 75 lejt, a kézbesítés ingyenes. 75 lej rendelési összegig érvényes szállítási áraink Románia területén:
- futárszolgálat: 15 lej, áfával
- postai feladás: 12 lej, áfával
Futárszolgálattal az ország bármely pontjára vállalunk szállítást. A megrendelt árut a futrárszolgálat 1-2 napon belül kézbesíti, beleértve a szombatot is.
Azokba a helységekbe, ahová a futárszolgálat nem vállal kézbesítést, postai úton juttajuk el a megrendelt termékeket. A postai küldemények kiszállítási ideje 2-4 munkanap, attól függően, hogy az átvétel helye milyen távolságra található Székelyudvarhelytől.
Más országokból történő megrendelés esetén a termék árához hozzáadódik a szállítási díj    (súlyfüggő). A rendelés kifizetése kizárólag bankkártyával történhet.

Áruvisszaküldés

A fogyasztók védelmére és a távolsági szerződésekre vonatkozó 130/2000 Korm. rendelet 4. cikkének b. betűje értelmében a vásárló az átvételtől számított 10 munkanapon belül indoklás nélkül, a vételár visszatérítési igényt kifejező rövid kísérőlevéllel visszaküldheti az árut a SC. Tea Planet Ciuc Srl. részére (visszapostázási cím: SC. Tea Planet Ciuc Srl., Str. Nicolae Balcescu nr.2, Székelyudvarhely). Elállás esetén a megrendelő kötelezettségét képezi a sértetlen áru eredeti csomagolásban történő visszaküldése valamint a számla visszajuttatása. A visszaküldés történhet futárszolgálattal, postai úton vagy személyes átadással.
A termékek visszajuttatási költségei a vásárlót terhelik.
Elállás esetén az áru ellenértékét az elállást követő legtöbb 30 napon belül a vásárló részére visszafizetjük, futárszolgálattal vagy banki átutalással a vevő által megadott érvényes bankszámlaszámra.

NYÁRI PROMÓCIÓ: 15% KEDVEZMÉNY SZEPT. 1 -IG!

PROMÓ KÓD : TEA15