Felhasználási Feltételek

 

A Szolgáltató adatai

 

Név: SC TEA PLANET CIUC SRL.
Cégjegyzékszám: J19/342/2012
Adószám: RO30527542
Székhely: Csíkszereda, Szentlélek utca 49/B, Hargita megye
Bank: UniCredit Tiriac
Számlaszám: RO09BACX0000000775352001

 

A honlap tartalma. Szerzői jogok

 

A Szolgáltató honlapján közzétett információk és termékleírások elsősorban tájékoztató jellegűek, betegségek kezelésére vagy diagnosztizálására nem alkalmasak.
A honlapon közzétett információk nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, nem pótolják az orvosi kivizsgálást és kezelést.
A Szolgáltató internetes oldalainak használatával Ön elfogadja az alábbi általános szerződési feltételeket. Ha ezen feltételekkel Ön nem ért egyet, kérjük, ne használja internetes oldalainkat.

 

Copyright© 2014- SC TEA PLANET CIUC SRL- Minden jog fenntartva.
A Szolgáltató weboldalain található összes szöveg, kép, grafika, logó és egyéb megjelenő anyag a szerzői és kapcsolódó jogokat védő törvények oltalma alá tartozik. Ezen anyagok és szoftverek kizárólagos tulajdonosi és használati jogaival a www.teaplanet.ro rendelkezik. A honlapjainkon megjelenő valamennyi védjegy védjegyjogi védettséget élvez.

 

A honlap tartalma nem másolható, terjeszthető, nem változtatható meg a www.teaplanet.ro rendszergazdájának előzetes írásbeli engedélye nélkül.

 

A szerzői jog vagy a kapcsolódó jog megsértése esetén a román illetékes hatóságok rendelkeznek. A honlapon közzétett anyagokat másoló, terjesztő vagy módosító jogsértő Felhasználók a  vonatkozó román jogszabályok, illetve a nemzetközi szerzői jogi egyezményekben foglaltak szerint felelnek.  

 

A honlap tartalmának módosítása

 

A www.teaplanet.ro mindent megtesz annak biztosítására, hogy a honlapon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. A www.teaplanet.ro nem vállal felelősséget a portál nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkezett hibákért, illetve fenntartja a jogot, hogy az internetes oldalainak felhasználási feltételeit és azok tartalmát előzetes bejelentés nélkül bármikor egyoldalúan módosítsa. Általános szerződési feltételeinken kizárólag a jövőre nézve változtatunk. Visszamenőleges hatállyal általában nem módosítunk szerződési feltételeinken, hacsak erre jogszabály nem kötelez bennünket.

 

A Szolgáltató fenntartja magának az indokolás nélküli árváltoztatás jogát, amely azonban nem érinti a már megrendelt termék árait. A honlapon feltüntetett összes ár tartalmazza az áfát.

 

Adatvédelem

 

A webáruház használata során a a Felhasználói adatlap létrehozásához rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a www.teaplanet.ro bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben, ha Ön ehhez írásbeli beleegyezését adja vagy amennyiben a hatályos jogszabályok így rendelkeznek. A Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait az alábbi célokra használja fel: megrendelések felvétele és kézbesítése, kérdések megválaszolása, promóciós ajánlatok küldése. 

 

Szállítási költség és házhoz szállítás

 

A honlapunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 24%-os áfát.
Az árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket.
Belföldi megrendelés esetén, amennyiben egy rendelés értéke meghaladja a 75 lejt, a kézbesítés ingyenes. 75 lej rendelési összegig érvényes szállítási áraink Románia területén:
- futárszolgálat: 15 lej, áfával
- postai feladás: 12 lej, áfával
Futárszolgálattal az ország bármely pontjára vállalunk szállítást. A megrendelt árut a futrárszolgálat 1-2 napon belül kézbesíti, beleértve a szombatot is.
Azokba a helységekbe, ahová a futárszolgálat nem vállal kézbesítést, postai úton juttajuk el a megrendelt termékeket. A postai küldemények kiszállítási ideje 2-4 munkanap, attól függően, hogy az átvétel helye milyen távolságra található Székelyudvarhelytől.
Más országokból történő megrendelés esetén a termék árához hozzáadódik a szállítási díj    (súlyfüggő). A rendelés kifizetése kizárólag bankkártyával történhet.

 

Áruvisszaküldés

 

A fogyasztók védelmére és a távolsági szerződésekre vonatkozó 130/2000 Korm. rendelet 4. cikkének b. betűje értelmében a vásárló az átvételtől számított 10 munkanapon belül indoklás nélkül, a vételár visszatérítési igényt kifejező rövid kísérőlevéllel visszaküldheti az árut a SC. Tea Planet Ciuc Srl. részére (visszapostázási cím: SC. Tea Planet Ciuc Srl., Str. Nicolae Balcescu nr.2, Székelyudvarhely). Elállás esetén a megrendelő kötelezettségét képezi a sértetlen áru eredeti csomagolásban történő visszaküldése valamint a számla visszajuttatása. A visszaküldés történhet futárszolgálattal, postai úton vagy személyes átadással.
A termékek visszajuttatási költségei a vásárlót terhelik.
Elállás esetén az áru ellenértékét az elállást követő legtöbb 30 napon belül a vásárló részére visszafizetjük, futárszolgálattal vagy banki átutalással a vevő által megadott érvényes bankszámlaszámra.

NYÁRI PROMÓCIÓ: 15% KEDVEZMÉNY SZEPT. 1 -IG!

PROMÓ KÓD : TEA15